Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 10.01.2016

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ερμούπολης Σύρου διοργάνωσε  εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο "Ερμής".
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του μητροπολίτη και του επισκόπου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Λεονταρίτης, ο Αντιδήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ.Γουσγουνέλης, ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης  και μέλος μας κ.Χρυσαφίδης καθώς και πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου μας.
Το καλλιτεχνικό μέρος εμπλουτίστηκε από τις μελωδίες της Γεωργίας Λίτσα στο σαντούρι και του Πέτρου Βαρθαλίτη στο ακκορντεόν και στη φωνή καθώς και από τη χορευτική ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου σε παραδοσιακούς χορούς.
Μετά το σύντομο χαιρετισμό του προέδρου, το λόγο έλαβε η ταμίας του συλλόγου για τον οικονομικό απολογισμό του έτους και για μια αναφορά στα έθιμα των Θεοφανίων.

Ευχαριστούμε θερμά το μέλος μας Μπάμπη Κουλούρα και την Αιγαίο Τηλεόραση για την τηλεοπτική κάλυψη καθώς και την Εκτυπωτική, το Λόγο των Κυκλάδων και ιδιαίτερα το Γιώργο Αλβέρτη για τη δημοσιογραφική κάλυψη και την  βοήθειά του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου